Honeygain legitimál vagy nem?

Honeygain legitimál vagy nem?

Erre a kérdésre kerestem a választ.

Eddig még nem fizettet, mert nem értem el a 20 dollár értékét.

Kinek ajánlom.

Korlátlan netje van, otthon vagy a mobil telefonján.

A netten a következőket lehet olvasni róla, egy olyan cég, amely a tétlen internetkapcsolatát használja a hálózatához, és kifizeti Önnek a tétlen internetkapcsolatot. Ez egy nagyszerű koncepció, amely minden Windows -eszközön, Mac -eszközön, valamint minden okostelefonon és táblagépen működik. Ez egy nemzetközi vállalat, és függetlenül attól, hogy hol él, a vállalat fizetni fog a tétlen internetkapcsolat használatáért. Lehetőség van 5 eszköz egyidejű csatlakoztatására az internetkapcsolathoz. A vállalat azt javasolja, hogy IP -címenként egy eszközt használjon a lehető legjobb bevétel elérése érdekében. A vállalat akár 2 GB -ot is használhat naponta. Az internet sebességétől függően akár napi 15 GB -ot is elérhet. A napi használat mennyisége az internetcsomagtól és a vonal sebességétől függ. A vállalat soha nem fogja egyszerre használni a rendelkezésre álló hálózati sávszélesség 10% -át. Ezért,

https://r.honeygain.me/SZANTCF0F0

https://r.honeygain.me/SZANTCF0F0

 

Regisztráció

 

 

Paypal Regisztráció

 

https://www.paypal.com/hu/mrb/pal=8FYXSV2C8QEUG

 

http://honeygain.bloglap.hu/oldalak/honeygain-legitimal-vagy-nem-40163/

 

Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/375625640801246

 

Hogyan működik?

  1. Látogassa meg a webhelyet, és töltse le az alkalmazást bármely Android -eszközhöz.
  2. A Windows alkalmazást a webhelyről is letöltheti.
  3. Mostantól lehetőség van letölteni az alkalmazást bármilyen Mac OS rendszerre, vagy letölteni az APK alkalmazást Android -eszközökre.
  4. Miután letöltötte és telepítette az alkalmazást az eszközére, létre kell hoznia egy fiókot.
  5. A vállalatnak szüksége van az Ön e -mail címére, jelszavára, IP -címére és fizetési módjára.
  6. Amikor először regisztrál a céghez, 5 dollár bónuszt kap új fiók létrehozásáért.
  7. Miután telepítette az alkalmazást a számítógépére vagy mobileszközére, ideje konfigurálni az alkalmazást. Itt dönti el, hogy az adattervből mennyit használhat fel a vállalat naponta.
  8. Az alkalmazás soha nem használja fel a rendelkezésre álló adatcsomag több mint 10% -át. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás a háttérben fut, így nem fogja látni az internetkapcsolat sebességének jelentős csökkenését.
  9. Fizetést kap minden adatért, amelyet a vállalat használ az adatcsomagból.
  • Ha elfoglalt, és szüksége van a teljes adatcsomagra, akkor lehetséges az alkalmazás kikapcsolása, és az adatterv nem megosztása.
  • Lehetősége van arra, hogy a számítógépet éjjel -nappal működésben hagyja, és megoszthassa adatcsomagját a céggel.

Ez biztonságos?

  1. A Honeygain biztosítja, hogy minden személyes adata mindig biztonságban legyen.
  2. A vállalat semmilyen személyes adatot nem tárol a szerverein. Az egyetlen tárolt adat a szolgáltatásukhoz szükséges. A vállalatnak tárolnia kell az Ön e -mail címét, IP -címét, havi forgalmát, és azt, hogy hogyan szeretné kifizetni a megosztott forgalmat.
  3. Ön rendelkezésére áll minden lehetőség, hogy kiválassza, hogy az adattervből mennyit használhat fel a vállalat naponta.
  4. Bármely eszközön bármikor kikapcsolhatja az adatmegosztást.
  5. A cég azt mondja, hogy az internetkapcsolat sebességétől függően napi 2 GB -os vagy akár 15 GB -os használatra számíthat.
  6. Minden személy, aki megosztja adathasználatát a céggel, nem lesz hatással a napi munkájára. A vállalat csak a rendelkezésre álló hálózati sávszélességből legfeljebb 10 -et fog használni.

Mennyit lehet keresni?

  1. A bevételeit az alkalmazás által telepített eszközök száma és a fel nem használt adatok mennyisége határozza meg.
  2. A vállalat fizet minden KB adatért, amelyet megoszt velük.
  3. A vállalat egy online számológépet használ annak meghatározásához, hogy Ön keresi -e az eszközök csatlakoztatása és az adatok megosztása alapján.
  4. Az adatok megosztásáért havi 50 dollárt is kereshet. Az 50 dollár megszerzéséhez azonban havonta 720 órán keresztül kell megosztania az adatokat. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazásnak a nap 24 órájában csatlakoztatva kell lennie.
  5. Az alkalmazás a háttérben fut, így könnyen gyűjthet pénzt minden nap, amikor számítógépe hálózathoz csatlakozik.

Érvek és ellenérvek

Előnyök:

  1. Az alkalmazás könnyen használható és telepíthető az eszközökre.
  2. A vállalat kínál egy egyszerű műszerfalat, amely megkönnyíti annak megértését, hogy mennyi adatot osztott meg, és lehetővé teszi a bevételek kiszámítását.
  3. Ha bármilyen problémába ütközik, könnyen kapcsolatba léphet a céggel segítségért.
  4. Az alkalmazás biztonságosan használható minden eszközén.

Hátrányok:

  1. Ha havonta korlátozott adattervvel rendelkezik, az alkalmazás megemészti az adatcsomagot. Ez hosszú távon pénzbe kerülhet.
  2. Ha ezt mobileszközön futtatja, akkor az alkalmazás akár 8% -át is elfogyaszthatja.
  3. Ha az alkalmazást telepítette mobileszközére, és nem használja minden nap az eszközt, kevesebb pénzt keres. Ha kikapcsolja az alkalmazást, és elfelejti újra bekapcsolni, a vállalat 6 hónapos használaton kívül törli a jóváírásait.

Hogyan fizetnek?

  1. Az adatok megosztásáért jóváírást kap a fiókjában.
  2. A fiókjában minden 10 jóváírás 0,01 dollár.
  3. A fizetés kérése előtt 20 dollárt kell keresnie fiókjában.
  4. A cég csak PayPal -on fizet.
  5. A fizetés feldolgozása és a pénz PayPal -számlájára történő beérkezése 24 órát vesz igénybe.

Paypal Regisztráció

 

Következtetés:

A Honeygain törvényes vállalat, és fizet az adatok megosztásáért. Az alkalmazás egy nemzetközi alkalmazás, amely minden Windows-, Mac IOS- és Android -eszközön működik. Telepítenie kell az alkalmazást, és regisztrálnia kell a cégnél. Amikor regisztrál adatainak megosztására, a vállalat 5 dolláros regisztrációs bónuszt ad. Van egy ajánlóprogram, amely segít az ajánlói bevételek 10% -ának extra bevételében. Ez segít gyorsabban elérni a kifizetési célt. Az alkalmazás nagyszerűen működik a számítógépen, de ha ezt okostelefonra telepíti, akkor felfalhatja az eszköz akkumulátorának élettartamát. Nem javaslom ennek az alkalmazásnak a használatát, ha havi korlátozott adatcsomaggal rendelkezik. Ez végül pénzbe kerülhet ahelyett, hogy pénzt keresne. Ettől eltekintve az alkalmazás nagyszerű, és havi 50 dollárt kereshet csupán az adatok megosztásáért.